Mitä sinun tulee tietää kirjanpidosta vuonna 2022


Vuonna 2022 tuottavuuden lisäämisen tarve on erittäin tärkeä. Maailma on tarjonnut meille parhaan ja uusimman tekniikan kirjanpitotapahtumien suorittamiseen verkossa.

Kirjanpito on yksi tärkeimmistä toimialoista nykymaailmassa. Ei ole yllätys, että valtava määrä ihmisiä sijoittaa aikaa ja rahaa tälle alalle.

Selvityksen mukaan tilitoimistot odottavat työvoimansa kasvavan noin 80 % vuoteen 2022 mennessä. Suuri osa niistä tulee sijoittumaan teknologia-alalle – erityisesti tekoälyyrityksiin ja konsulttiyrityksiin. Kaikkien näiden uusien trendien myötä kirjanpitopalveluiden ja ammattilaisten kysyntä kasvaa. Lisäksi monet startupit ottavat huomioon asiantuntijapalvelujen kasvavan tarpeen aikeissaan laajentaa toimintaansa muille aloille, kuten terveydenhuoltoon tai maatalouteen.

Samalla kun olemme keskustelleet tekoälyn roolista taloudessa, puhutaan myös tekoälyn vaikutuksista huomiseen.

Muutama vuosi sitten käytiin valtava keskustelu siitä, onko mahdollista luoda autonomisia järjestelmiä, jotka voivat suorittaa luovia tehtäviä. Viimeisimmät ennusteet kuitenkin osoittavat, että tämän tyyppinen tietojenkäsittely on melko mahdollista toteutua kymmenessä vuodessa. Pandora AI:n kaltaista järjestelmää kehitetään jo, ja sillä tulee todennäköisesti olemaan tärkeä rooli yhteiskunnassamme ja taloudessamme tulevina vuosina.

Tekoälyn ja koneoppimisen avulla yritykset voivat automatisoida kirjanpitoprosessejaan.

Osion aihe: Kuinka voittaa asiakkaita, kun olet brändäysliiketoiminnassa?

Osion avainsanat: brändäystyökalut, käyttäjäsuku, tulosprosentit, tulosprosenttistrategiat, sosiaalisen median strategiat.

Johdanto: Blogitekstissä hahmotellaan kolme vaihetta, jotka vaikuttajat voivat tehdä brändin rakentamisessa. Heidän tulee ensin ymmärtää, kuinka he voivat vaikuttaa yhteisöön, jossa he ovat, käyttämällä yhteisön voimaa. Sitten heidän pitäisi alkaa miettiä, kuinka he voivat muuttaa sen käsitystä luomalla tehokasta sisältöä brändinsä ympärille. Lopuksi näiden vaikuttajien tulisi miettiä, mikä vaikutus näillä toimilla on heidän yhteisöönsä, ja ottaa se käyttöön keinona lisätä liikennettä ja konversioita liikkeensä tai palvelunsa osalta.

Meidän on pystyttävä kirjaamaan ja valvomaan kaikkien liiketoimintojemme, yhtiöidemme ja toimivaltuuksien kirjanpitoa tarkasti.

Kirjanpito on prosessi, joka auttaa muuttamaan tiedot käteiseksi. Kirjanpidossamme kirjaamme tapahtumat eri paikoissa, kuten pankkitileillä, kassajärjestelmillä tai kassakoneella. Meidän on laadittava nämä tiedot tarkasti niin, että kun saamme maksun kulujen vähentämisen jälkeen vuoden lopussa, se on enemmän kuin mitä todella maksoimme.

Tämän tekeminen edellyttää esimerkiksi asianmukaista ohjelmistoa ja laitteistoa.

Tulevaisuudessa ihmiset eivät tarvitse päivittäisiä kirjanpitotehtäviä, kuten laskujen maksamista, tilien laatimista tai taloustietojen analysointia ja raportointia. Niiden sijaan he voivat käyttää kirjanpitotietoja mobiilialustoillaan milloin tahansa sijainnistaan riippumatta. Esineiden internet (IoT) tuo uuden maailman, jossa kaikki on yhdistetty antureiden ja älykkäiden ohjelmistokoneiden kautta.

Vuonna 2022 laskentatoimen korvaa datatiede. Datatiede on yhdistelmä analysointia, mallintamista ja koneoppimista, jonka tavoitteena on poimia ja manipuloida tietoa monilta eri aloilta. Kyse on siitä, että ymmärrämme paremmin itseämme, ympäröivää maailmaa ja liiketoimintaamme paremmin.

Osoita ja napsauta -käyttöliittymä: Tällaisen järjestelmän tärkein etu on se, että käyttäjät voivat käyttää käyttöliittymää käsin samalla laitteella, jolla he käyttävät tekstin lukemiseen ja käyttöliittymien läpi liikkumiseen, vaikka he eivät vain istu pöytänsä ääressä tuijottaen. näytölle kirjoittamalla kaikki nämä tiedot.

Tulevien vuosien aikana työskentelet todennäköisesti useimpien yritysten kirjanpitoosastolla.

Älykkään tekoälyn ominaisuuksien ansiosta et pysty vain pitämään kirjaa tapahtumistasi ja liiketoiminnastasi, vaan voit myös auttaa kirjanpitäjääsi tekemään paljon tarkempia ja tietoisempia päätöksiä.

Voit käyttää tekoälykirjoittajia luodaksesi sisältöä ja raportteja, joissa ei ole häiriötekijöitä. Niiden tuottavuus on jopa 100 % verrattuna monien ihmisten käsin tekemiin satunnaisiin lähetyksiin, ja ne pystyvät luomaan paljon enemmän sisältöä kuin ihminen pystyy.

Tiedätkö, millaista tulevaisuus on uusien teknologioiden kanssa? Olen äskettäin vieraillut eräässä valmistusyrityksessä, jossa minulla on ollut mahdollisuus tavata heidän kirjanpitäjiään. He käyttävät korkean teknologian ratkaisuja joidenkin tärkeiden kirjanpitotehtävien automatisointiin ja maksujen käsittelyyn.